Odpowiedz 
operation wolf na nestopii
03-02-2013, 20:42 29
Post: #1
operation wolf na nestopii
Mam taki problem. Strzelać strzelam, ale w nic nie trafiam, ani niczym nie mogę puścić bomb. Próbowałem wszystkiego.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-02-2013, 20:52 23
Post: #2
RE: operation wolf na nestopii
No cóż... gra powinna reagować na celowanie myszką jak na konsoli tzn. to co tam nie działało dobrze, tutaj też, z kolei granat to strzał + b jednocześnie.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-02-2013, 20:59 54
Post: #3
RE: operation wolf na nestopii
ale żeby w nic nie celować? Chociaż nie widziałem białych pól w trakcie strzału, tylko paski.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-02-2013, 21:42 54
Post: #4
RE: operation wolf na nestopii
A na NNNesterJ próbowałeś? Tam sie da. Wiem bo sama gram w Wild gunman.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-02-2013, 22:11 46
Post: #5
RE: operation wolf na nestopii
normalnie gram w duck hunt, wild gunman, hogans alley, nawet w adventures of baj baj bili. Tylko to nie idzie
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-02-2013, 22:19 39
Post: #6
RE: operation wolf na nestopii
Hmm... spróbuj inny ROM. Spróbuj zabaw z ustawieniami regionu. Spróbuj w opcjach sterowania ustawić zapper jako kontroler (w zakładce machine - pad 1)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-02-2013, 22:25 25
Post: #7
RE: operation wolf na nestopii
chyba nie w tym problem (ale jeszcze się tym pobawię). Coś mi mówi że jest rom wadliwy, bo...

Bo jak strzelam, ekran robi sie ciemny (chodzi mi o to mrugnięcie), ale nie ma białych kwadratów na moich celach, tylko pozioma linia z kilku okrągłych prostokątów (jak pociąg z lotu ptaka) trochę poniżej środka ekranu.
Shit, ładnie wytłumaczyłem:-P
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-02-2013, 22:42 34
Post: #8
RE: operation wolf na nestopii
nie, to to akurat tak powinno być, tylko ta linia powinna się pojawiać w zależności od miejsca w które szczelasz...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-02-2013, 22:53 22
Post: #9
RE: operation wolf na nestopii
a zawsze jest na dole. Że tak powiem w połowie gleby. No nic, poeksperymentuję, pobawię się, jak nie to trudno. Dziękuję za pomoc, otrzymujesz 500 punktów doświadczenia.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z uruchomienie pada w nestopii Jarek 38 1 498 09-02-2016 20:59 23
Ostatni post: RobciomixxNFS
  Problem z Netplay'em w Nestopii 1.40 Kicak 13 551 27-12-2013 15:54 13
Ostatni post: Kicak
  "Uszkodzony Plik" przy nagrywaniu filmów w nestopii olimpijczyk00 2 293 30-05-2013 13:06 23
Ostatni post: olimpijczyk00

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości