Odpowiedz 
nie odznacza działu
10-04-2013, 21:24 27
Post: #1
nie odznacza działu
Zauważyłem, że gdy jest coś nowego w dziale inne i to przeczytam (klikne w to), to w tym dziale jest to odznaczone jako przeczytane, ale cały dział inne nie jest odznaczony (jest tak jakby tam było coś nowego). Dopiero jak wejde w niego drugi raz to sie odznacza. Nie wiem czy to wina Opery, a może Adblocka, ale tak mi się robi.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-04-2013, 22:27 02 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-04-2013 22:27 02 przez Evil. Powód: Nowe informacje)
Post: #2
RE: nie odznacza działu
Nie, to wina skryptu forum. Niestety niewiele można zrobić, polecam po prostu klikać "oznacz wszystkie działy jako przeczytane". Jeśli kiedyś mi się uda znaleźć przyczynę, to postaram się usunąć, ale nie wiem czy wcześniej niż w lipcu będę miał czas żeby przegrzebać cały kod silnika forum. Biorąc pod uwagę, że sam silnik był tyle razy aktualizowany (zaczynaliśmy na wersji 1.4, a teraz jest już 1.6.9), a problem cały czas istnieje, to może znaczyć, że nie jest to coś banalnego :P

Ed. Sprawa była tak banalnie prosta, że aż się na głos roześmiałem z autorów silnika :D przez kilkanaście wersji nie poprawili tak głupiego błędu. Jeśli jeszcze ktoś ma ten problem, to zgłaszajcie ale powinno być ok :D

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11-04-2013, 10:37 40
Post: #3
RE: nie odznacza działu
No właśnie. Ja mam taki sam problem. A już myślałem, że tylko u mnie taki błąd :P
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11-04-2013, 10:43 12
Post: #4
RE: nie odznacza działu
masz czy miałeś, bo mieć to i ja miałem (dla mnie ani dla gararza to nie zajżał w skrypta:-P)
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11-04-2013, 17:15 26 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-04-2013 17:17 25 przez michal122.)
Post: #5
RE: nie odznacza działu
"Ja mam taki sam problem". Przecież napisałem. Prawda ?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11-04-2013, 17:31 17
Post: #6
RE: nie odznacza działu
Hmmm na pewno masz go nadal? Może po prostu masz nieczytany post w tym poddziale :P wczoraj zmieniłem lekko skrypt i przynajmniej u mnie już problemów z oznaczeniem nie ma. M-o też prosiłem o test i było dobrze.

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11-04-2013, 18:43 58
Post: #7
RE: nie odznacza działu
Na chwilę obecną nie rzuciło mi się w oczy, ale jak będzie taki problem to poinformuję :P
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Propozycja działu w grach PegazusMaster 3 605 21-10-2010 12:58 55
Ostatni post: Evil

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości