Odpowiedz 
mam problem
03-07-2011, 16:10 38
Post: #1
mam problem
niedawno pobrałem emulator rocknes x odpalam go i mam romy ale nie moge ich opalic dodam tylko że mam windowsa 7
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-07-2011, 16:17 30
Post: #2
RE: mam problem
prawdopodobnie nie masz ROM-ów, tylko ich listę. Kliknij "widok -> odśwież listę ROM-ów" wtedy będziesz widział które faktycznie masz.

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
22-07-2011, 19:07 14
Post: #3
RE: mam problem
kiedy uruchomisz owy emulator to kliknij na File a następnie Open and Play ROM, potem wystarczy jedynie otworzyć plik ROM (może być w archiwum zip)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Multiplayer problem karolku 1 34 19-10-2018 11:37 31
Ostatni post: jeruka9
  Problem z gasnącym ekranem w Emulatorach Nestopia i FCE Ultra. patrykf2 10 156 13-10-2018 23:35 44
Ostatni post: patrykf2
  Nestopia problem Lemoneq 5 368 19-07-2018 18:47 16
Ostatni post: magdakowalska48@gmail.com

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości