Odpowiedz 
gry z pegasusa na ps2
28-03-2011, 16:52 27
Post: #1
gry z pegasusa na ps2
Tak jak w temacie. Wie ktoś może jak to odpalić ?? Słyszałem że jest jakiś emulator, który trzeba nagrać na płytkę cd...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
28-03-2011, 19:30 52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-03-2011 19:31 08 przez gararz.)
Post: #2
RE: gry z pegasusa na ps2
Tak, nazywa się imbNES, możesz w nim tworzyć obrazy płyt z wybranymi romami i nagrywać je w dowolnym programie do nagrywania płyt. Jest też FceUltra dla ps2, ale nie wiem jak działa.

[img][/img]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
28-03-2011, 19:47 00
Post: #3
RE: gry z pegasusa na ps2
no właśnie ten emulator wypalilem na plytce cd i nie działa :( Widziałem na youtubie jak koles robil ten obraz a potem nagral na plytke i wszystko u niego smigalo. Dodam ze mam ps2 fat przerobioną, a ten koles mial slima. Moze to wina konsoli ??
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
28-03-2011, 20:44 58
Post: #4
RE: gry z pegasusa na ps2
Czym nagrywałeś, czyli jakim programem?? Jeśli Alcoholem to czy ustawiłeś profil nagrywania na PS2? Bo jeśli nie to dlatego może nie działać.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
29-03-2011, 06:55 04
Post: #5
RE: gry z pegasusa na ps2
Nagrywałem DVD Descrypterem. Grę podobno trzeba odpalić jak grę z ps1. Wiecie może jak?? i czy powinienem użyć swap magica skoro mam chip ??
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
21-04-2011, 16:51 11
Post: #6
RE: gry z pegasusa na ps2
Witam. Emulator działa :) Wybrałem FceUltra. Tylko jest jeden problem... Jak uruchamiam emulator to ucina mi 1/5 obrazu. :( Wie ktoś może jak zmienić ustawienia obrazu na tym emulatorze ?? Będę bardzo wdzięczny za odp
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
18-12-2011, 19:27 08 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 18-12-2011 19:27 08 przez Radler.)
Post: #7
RE: gry z pegasusa na ps2
musisz w ustawieniach ustawic obraz naciskasz select :D (też mam ps2 i też taki problem miałeem ale pogrzebałem w ustawieniach i znalazłem ;) )
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Star ,,Ząbki" Atari 2600 i pady od podróbki Pegasusa. kocipopek 4 575 23-09-2014 20:04 54
Ostatni post: kocipopek
  Gry z pegasusa na androidzie-Bez emulatora! Adamus20009 12 970 10-03-2014 20:36 37
Ostatni post: Evil
  Mini gry nawiązujące do Pegasusa pokasus06 0 334 12-08-2012 11:43 39
Ostatni post: pokasus06

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości