Odpowiedz 
buttony & usebary
13-04-2009, 14:19 57
Post: #1
buttony & usebary
jest taka sprawa, że jak chce wkleić twego buttona na forum robione w phpie, nie wyświetla mi obrazka. pokazuje mi się kod który wkleiłem.
taka prośba ode mnie- czy mógłby się w galerii znaleźć odnośnik do buttonów i usebarów robiony w BBcode ??
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
13-04-2009, 15:11 58
Post: #2
RE: buttony & usebary
nie ma takiej potrzeby, bo w takiej formie jak jest teraz (w html) jest wyświetlane zarówno na stronach w html jak i php, userbary są w bb code, bo na forach się tego używa, ale buttonów się tak nie robi, bo i po co? :P Pokaż mi adres tego forum, na którym chcesz to wstawić i w którym miejscu tego forum chcesz wstawić?

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
13-04-2009, 18:37 00
Post: #3
RE: buttony & usebary
Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link. tutaj w sygnaturze. nie działało mi, wyświetlił się kod tylko.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
13-04-2009, 19:09 21 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 13-04-2009 19:20 25 przez Evil.)
Post: #4
RE: buttony & usebary
możliwe, że admin tamtego forum wyłączył kodowanie w sygnaturach.

Spróbuj sobie wstawić na tym forum, gdzie jest włączone kodowanie - działa normalnie.

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
13-04-2009, 19:22 39
Post: #5
RE: buttony & usebary
nie, kodowanie tam działa, ale tylko BBcode. a ten kod pod obrazkiem jest w HTMLu (DHTMLu?; XHTMLu?) tak wi8ęc ponawiam swą pierwotną prośbę :)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
13-04-2009, 19:23 52
Post: #6
RE: buttony & usebary
no to zaraz napiszę, ale userbary są w BB Code przecież ;p

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
13-04-2009, 19:51 22
Post: #7
RE: buttony & usebary
ale ja wklejałem buttona :)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
13-04-2009, 19:52 28
Post: #8
RE: buttony & usebary
ok, już zrobiłem

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
13-04-2009, 20:02 46
Post: #9
RE: buttony & usebary
i nawet działają, łał. jak na ewila, to dobrze :F
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
13-04-2009, 20:05 16
Post: #10
RE: buttony & usebary
a czy kiedykolwiek nie działało coś, co ja zrobiłem? :P

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości