Odpowiedz 
battleloads
15-01-2011, 17:24 12
Post: #1
battleloads
mam problem z tym że na początku jak 2 postacie spuszczają sie na linie ze statku robi mi się czarny ekran
H E L P

Zarajestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
15-01-2011, 17:38 11
Post: #2
RE: battleloads
W Nestopii musisz zmienić region tak, żeby odpowiadał preferowanemu systemowi wybranemu w opcjach. Jeżeli w options -> preferences masz ustawiony favored system na NES NTSC albo Famicom, ustawiasz region NTSC, Jeśli NES PAL albo DENDY, ustawiasz region PAL.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
15-01-2011, 17:40 35
Post: #3
RE: battleloads
przepraszam ale zapomniałem powiedzieć że używam nesterj

Zarajestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
15-01-2011, 17:42 09
Post: #4
RE: battleloads
Moja rada - zmień emulator :)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
15-01-2011, 17:53 07
Post: #5
RE: battleloads
chyba se nie pogram w battleloads bo jak uruchamiam nestopie to mi wskakuje komunikat coś z direct 3d

Zarajestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
15-01-2011, 18:27 36
Post: #6
RE: battleloads
Znajdź na jakiejś płycie Dx9c i zainstaluj. mi zawsze pomagało :)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości