Odpowiedz 
Zrzut Ekranu - Nestopia
18-03-2017, 00:23 30
Post: #1
Zrzut Ekranu - Nestopia
Mam problem. Otóż w Nestopi robiłem zrzuty gier i pokazywało w pliku że obraz ma rozdzielczość 1024x768. Teraz jak zrobiłem zrzut to pokazuje mi rozdzielczość 256x240. Wie ktoś jak to przywrócić?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
19-03-2017, 18:07 59
Post: #2
RE: Zrzut Ekranu - Nestopia
Prawdopodobnie miałeś wcześniej włączony jakiś inny filtr graficzny - wtedy emulator robi screenshota tak, żeby przedstawić to, co filtr zmienił.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
19-03-2017, 18:53 28
Post: #3
RE: Zrzut Ekranu - Nestopia
Miałem bez żadnych filtrów. Tak wiem gdzie się je zmienia. Ale ich nie tykałem. Przepatrzałem wszystko. Wraz z usunięciem rejestrów z systemu. I nic z tego.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
19-03-2017, 20:29 55
Post: #4
RE: Zrzut Ekranu - Nestopia
Nestopii używałem od wersji 1.37 i, z tego co pamiętam, zawsze to tak działało. Niestety więcej nie pomogę.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Nestopia - rozmazanie Glaca 1 394 26-02-2016 21:14 00
Ostatni post: M'cin
  John Snes Lite - Ustawienie ekranu Blue Baby 0 308 29-01-2016 13:32 15
Ostatni post: Blue Baby
  Emulator i wygaszacz ekranu BrudasekPL 5 719 26-09-2014 20:19 13
Ostatni post: M'cin

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości