Odpowiedz 
Zrzut Ekranu - Nestopia
17-03-2017, 23:23 30
Post: #1
Zrzut Ekranu - Nestopia
Mam problem. Otóż w Nestopi robiłem zrzuty gier i pokazywało w pliku że obraz ma rozdzielczość 1024x768. Teraz jak zrobiłem zrzut to pokazuje mi rozdzielczość 256x240. Wie ktoś jak to przywrócić?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
19-03-2017, 17:07 59
Post: #2
RE: Zrzut Ekranu - Nestopia
Prawdopodobnie miałeś wcześniej włączony jakiś inny filtr graficzny - wtedy emulator robi screenshota tak, żeby przedstawić to, co filtr zmienił.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
19-03-2017, 17:53 28
Post: #3
RE: Zrzut Ekranu - Nestopia
Miałem bez żadnych filtrów. Tak wiem gdzie się je zmienia. Ale ich nie tykałem. Przepatrzałem wszystko. Wraz z usunięciem rejestrów z systemu. I nic z tego.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
19-03-2017, 19:29 55
Post: #4
RE: Zrzut Ekranu - Nestopia
Nestopii używałem od wersji 1.37 i, z tego co pamiętam, zawsze to tak działało. Niestety więcej nie pomogę.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z gasnącym ekranem w Emulatorach Nestopia i FCE Ultra. patrykf2 10 626 13-10-2018 22:35 44
Ostatni post: patrykf2
  Nestopia problem Lemoneq 5 621 19-07-2018 17:47 16
Ostatni post: magdakowalska48@gmail.com
  Nestopia vs Arkanoid Majster 3 789 17-12-2017 21:56 32
Ostatni post: M'cin

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości