Odpowiedz 
Super mario bros 3
23-12-2010, 15:46 09
Post: #1
Super mario bros 3
Jak wchodzę do rury w swiecie 1-5 to mario wogole nie chcę wejśc gram na rock nes.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
23-12-2010, 20:07 06
Post: #2
RE: Super mario bros 3
Zmień emulator, RocknesX wielu nie czyta. Polecam Nestopię.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
23-12-2010, 21:55 56
Post: #3
RE: Super mario bros 3
To samo może coś z romem.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
23-12-2010, 22:07 26
Post: #4
RE: Super mario bros 3
Cóż, jeśli tak, to:
Zarajestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.
spróbuj z naszym :P

Istnieje gatunek antylop, potrafiących skakać wyżej niż przeciętny dom. Wynika to z faktu ich mocnych mięśni nóg oraz tego, że przeciętne domy nie potrafią skakać.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
23-12-2010, 22:43 07
Post: #5
RE: Super mario bros 3
zrób screena, albo daj sejwa z miejsca, którego nie możesz przejść. Czemu zaraz zakładacie, że coś nie działa?

Cytat:Jak wchodzę do rury w swiecie 1-5 to mario wogole nie chcę wejśc
może po prostu się tam nie wchodzi :/

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
24-12-2010, 10:19 52
Post: #6
RE: Super mario bros 3
Wchodzi wchodzi ale rom też nie pomaga.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
24-12-2010, 13:11 16
Post: #7
RE: Super mario bros 3
A niby jak ROM ma Ci pomóc? Ten na naszej stronie jest sprawny, bo grałem na nim i nie tylko ja, swego czasu prawie całe SMB3 przeszedłem i nie było żadnych problemów, tylko grać mi się dalej nie chciało :P zrób screena, albo daj sejwa, bo najwyraźniej nie wiesz jak to przejść, a nie gra jest uszkodzona

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
24-12-2010, 13:22 40
Post: #8
RE: Super mario bros 3
Raz mi sie udało wejść i już nie chcę.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
24-12-2010, 15:54 28
Post: #9
RE: Super mario bros 3
Tak jak mówi Mcin ''zmień emulator na Nestopie''. Moje słowa ''możesz też zmienić na FCEUX lub VirtuaNES''. ;).
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
24-12-2010, 16:39 36
Post: #10
RE: Super mario bros 3
Zmieniłem ale to samo było.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Mario nie skacze dareczekman 2 450 09-10-2015 21:42 44
Ostatni post: dareczekman
  Kody do Super Mario Bros. na emulatorze RockNES X zenon66 0 451 07-07-2015 18:24 09
Ostatni post: zenon66
  Super Robin Hood smile991 4 713 01-04-2015 14:54 14
Ostatni post: miki1406

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości