Odpowiedz 
Pytanie dotyczące F1-RACE
20-06-2012, 17:06 16 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-06-2012 12:04 14 przez zombieWgoku77.)
Post: #1
Pytanie dotyczące F1-RACE
Mam składankę 168 in 1 a tam jest F1 Race. Bardzo lubie tą gre,ale ciekawi mnie jedno,a to pytanie brzmi... CZY DA SIĘ JĄ PRZEJŚĆ?! Zawsze gdy dochodzę bardzo blisko mety czas się nagle kończy,i nie wiem czy wogóle jest sposób na tą gre. Ktoś może wie?

Mówię poprawnie po polsku.

Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.

Mój userbar.

[Obrazek: ?di=3Q8H]

Robię userbary na zamówienie,ktoś chce?
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
20-06-2012, 17:19 28
Post: #2
RE: Pytanie dotyczące F1 RACE
Nie, raczej nie, Evil coś kiedyś wspominał, że pewien etap jest powtarzany do upadłego, i choćbyś go przeszedł 16 razy, w końcu czeka Cię klęska :P

Istnieje gatunek antylop, potrafiących skakać wyżej niż przeciętny dom. Wynika to z faktu ich mocnych mięśni nóg oraz tego, że przeciętne domy nie potrafią skakać.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
20-06-2012, 17:41 48
Post: #3
RE: Pytanie dotyczące F1 RACE
Być może po prostu wersja z Pegasusa była uszkodzona, a oryginał z Famicom albo NES da się przejść :P miałem tą grę na kilku pirackich składankach i na żadnej nie dało się ukończyć jednego z wyścigów.

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
21-06-2012, 13:51 11 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-06-2012 13:51 59 przez zombieWgoku77.)
Post: #4
RE: Pytanie dotyczące F1 RACE
Hmm,sprawdze te z naszej stronki,bo chciałbym chociaż raz to ukończyć!

EDIT. Hmm,albo jestem w to kiepski albo na naszej stronie też nie da się dojechać do mety

Mówię poprawnie po polsku.

Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.

Mój userbar.

[Obrazek: ?di=3Q8H]

Robię userbary na zamówienie,ktoś chce?
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Chip & Dale pytanie Arko777 4 325 25-10-2013 18:43 36
Ostatni post: wanna-amigo
  Pytanie reksio 2 234 02-05-2013 10:35 25
Ostatni post: M'cin
  głupie pytanie? ale poważne? Pijak33 1 344 26-07-2011 18:28 20
Ostatni post: chip'n'tune

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości