Odpowiedz 
Pusty Minecraft
20-02-2015, 16:36 36 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-02-2015 16:43 11 przez kocipopek. Powód: Drobne poprawki)
Post: #1
Brick Pusty Minecraft
Moja dziewczyna chciała pograć w Minecraft. Ściągałem różne wersje gry, ale każda si ę nie odpala. W okienku pojawia się tylko to, co na pulpicie. Wygląda to tak:
[Obrazek: 10842142_779891165436699_5688157739731682995_o.jpg]

Reinstalacja Javy na inne wersje ani na tę samą nie pomogła. Ze sterownikami karty graficznej podobnie. Jak rozwiązać ten problem?

Mój komputer: Procesor AMD dwurdzeniowy 2.11GHz, 2GB RAM, 512MB grafika, System: Windows XP SP3, Java 8, ale na siódemce było to samo.

Wymienię bazarówki za bazarówki!

Więcej informacji tutaj:
Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
20-02-2015, 17:04 11
Post: #2
RE: Pusty Minecraft
Kupić oryginał? Z odpaleniem pirata bywa różnie, prędzej na warezach Ci pomogą.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
20-02-2015, 17:32 21 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-02-2015 18:16 20 przez kocipopek.)
Post: #3
RE: Pusty Minecraft
Kiedyś piraty śmigały. Teraz jakaś wersja, którą miałem na kompie też.

Wersja 1.5.2 działa. Podejrzewam, że mogę mieć za stare oprogramowanie, czy coś...

Wymienię bazarówki za bazarówki!

Więcej informacji tutaj:
Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
14-03-2015, 23:03 10
Post: #4
RE: Pusty Minecraft
Spróbuj ściągnąć. By Zyczu z Softonic wszystkie wersje są w nim od 1.0.0 do chyba 1.8.1 i bardzo łatwo się instaluje mody

Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
15-03-2015, 01:44 52
Post: #5
RE: Pusty Minecraft
Spróbuj przeczytać regulamin.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
18-03-2015, 11:55 23
Post: #6
RE: Pusty Minecraft
Żaden launcher nie działa oprócz 1.5.2, więc inny launcher to nie rozwiązanie.

Wymienię bazarówki za bazarówki!

Więcej informacji tutaj:
Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
18-04-2015, 17:10 59
Post: #7
RE: Pusty Minecraft
Rozwiązałem problem wcześniej, ale zapomniałem napisać. Aby naprawić ten błąd, należy kliknąć prawym przyciskiem myszy na pulpicie, wybrać właściwości, wejść w zakładkę ,,Ustawienia" i wybrać ,,Zaawansowane". Tam należy wejść w zakładkę ,,Rozwiązywanie Problemów" i suwakiem przyspieszenia sprzętowego wyłączyć przyspieszenia DirectDraw, Direct3D oraz kursora i zaawansowanego rysowania (zaznaczona trzecia kropka od lewej strony). Należy jednak pamiętać, że większość gier na tych ustawieniach raczej się nie uruchomi, więc przed włączeniem innej gry suwak trzeba przesunąć znów na ostatnią pozycję.

Aha. I aby móc grzebać w tych ustawieniach, system może wymagać włożenia płytki systemowej do napędu. Wtedy po prostu należy to zrobić.

Wymienię bazarówki za bazarówki!

Więcej informacji tutaj:
Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Rozmowy O Grze Minecraft Xaimer 10 821 06-02-2012 22:09 06
Ostatni post: herek

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości