Odpowiedz 
Problemy z instalacja windowsa...!!!
18-10-2009, 21:07 17
Post: #1
Problemy z instalacja windowsa...!!!
Mam Windowsa Viste Home basic z firmy Tech guys Jesli chce zainstalowac Xp to jak wkladam plytke To INSTALL WINDOWS jest niedostepne jak to zrobic???...:)

Zarajestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.

Emm Ekhem arghh karggggghhhhh erghhhh Wycinanko Migdałków!
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
18-10-2009, 21:19 09
Post: #2
RE: Problemy z instalacja windowsa...!!!
chcesz go zainstalować jako drugi system, czy jako jedyny? Bo jak jedyny, to format dysku systemowego i poszedł z xp :P

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
25-10-2009, 22:55 17
Post: #3
RE: Problemy z instalacja windowsa...!!!
Z tego co wiem 2 Windowsy (XP i Vista) na 1 kompie by sie "gryzły". Czyli nie działałyby jak należy. Nie wiem jak w praktyce to wychodzi.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26-10-2009, 16:12 55
Post: #4
RE: Problemy z instalacja windowsa...!!!
działałyby, jeżeli byłyby na innych partycjach. ewentualnie uszkodzenie partycji C może zablikować pliki Bootujące, ale to żadkość
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26-10-2009, 20:27 57
Post: #5
RE: Problemy z instalacja windowsa...!!!
Jasne, ze by dzialaly jak pisal Mcin, moj kolega mial wgrane oby2 system na lapku i mu dzialalo bez zadnych klopotow. Ja jednak wole windowsa xp, za tydzien kupuje sobie nowego pieca, sam gosciu mnie pytal, czy ma byc Wista, czy Xp. Bez zastanowienia powiedzialem, ze Xp, bo Wista ssie po calosci jak dla mnie no i bedzie Xp.
Odpowiedz cytując ten post
19-11-2009, 01:41 47
Post: #6
RE: Problemy z instalacja windowsa...!!!
Ja tam problemy instalacyjne omijam w prosty sposób. Zainstalowany 1 raz system z partycji C:(wraz z antywirusami i firewallem) zgrywam na dvd jako partycję systemową. W chwili gdy zaczyna się na kompie padaka robić, nie wykonuję reinstalacji tylko biorę płytkę Hyren Boot CD (z programami diagnostycznymi) i Northon Ghostem wrzucam partycję systemową z dvd na dysk C: Cała operacja zajmuje ok 5-6 minut zamiast ponad godziny z instalowaniem sterowników i innego freeware.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problemy i pytania dotyczące gier wszelakich. Evil 3 648 01-02-2014 19:31 20
Ostatni post: Atos
  Problemy z emulatorem nescube MiteX 4 391 04-08-2013 22:33 59
Ostatni post: szpak01

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości