Odpowiedz 
Problemy z grą przez sieć
23-08-2014, 21:43 21
Post: #71
RE: Problemy z grą przez sieć
Był jeszcze jeden problem, który występował już we wcześniejszych wersjach windy (od Visty w sumie), ale jeśli jest ok, to nie ma sensu się nad tym rozwodzić. :P

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
24-08-2014, 12:58 00
Post: #72
RE: Problemy z grą przez sieć
(23-08-2014 21:43 21)Evil napisał(a): Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.Był jeszcze jeden problem, który występował już we wcześniejszych wersjach windy (od Visty w sumie), ale jeśli jest ok, to nie ma sensu się nad tym rozwodzić. :P

Wszystko działa :D
kiedy zresetował mi się net wszystko padło, ale okazało się, że to wina zapory, więc teraz już powinno być ok :) Pozdrawiam i dziękuje jeszcze raz :) mam nadzieje, że więcej problemów nie będzie :D
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-02-2015, 01:41 54
Post: #73
RE: Problemy z grą przez sieć
Witam wiem że w opisie emulatora Nesoid jest napisane że gra sieciowa jest praktycznie niemożliwa ale są dwa typy połączenia WI-FI oraz Bluetooth oraz client i serwer
i mam pytanie
na którym gra z kimś jest bardziej możliwa
na WI-FI czy Bluetooth oraz client czy serwer
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-02-2015, 16:54 19 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-02-2015 19:04 36 przez Jendrej. Powód: Nowe informacje)
Post: #74
RE: Problemy z grą przez sieć
Co do BT i Wi-Fi nie mam pewności, ale Wi-Fi powinno mieć mniejsze lagi. Nie testowałem tego jeszcze. Z klientem i serwerem to jest tak, że jedna osoba musi sobie ustawić serwer, a pozostałe, które będą z nią grały, klienta.
@edit Jeśli chcesz grać przez Wi-Fi, to twój telefon musi mieć możliwość zrobienia hotspotu Wi-Fi albo oba telefony trzeba podłączyć do tego samego routera.

Tak mi się wydaje. Ale pewności nie mam.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-02-2015, 17:41 58
Post: #75
RE: Problemy z grą przez sieć
Jak grałem z kimś przez bt to u niego na ekranie działo się co innego niż u mnie, np. u niego ja skusiłem, a u siebie nie, albo on wcześniej przeszedł do następnej rundy, a ja jeszcze byłem w poprzedniej, więc u mnie bt się nie sprawdził, na wi-fi nie grałem.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
21-04-2015, 12:53 26 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-04-2015 12:54 36 przez ludzikomen4.)
Post: #76
RE: Problemy z grą przez sieć
(10-02-2015 17:41 58)zxcv napisał(a): Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.Jak grałem z kimś przez bt to u niego na ekranie działo się co innego niż u mnie, np. u niego ja skusiłem, a u siebie nie, albo on wcześniej przeszedł do następnej rundy, a ja jeszcze byłem w poprzedniej, więc u mnie bt się nie sprawdził, na wi-fi nie grałem.

ja tak mam na Nesoidzie kiedy gram z kolegą przez Bluetooth . Mi pomagało reset emulatora (unistall i install)

(10-02-2015 16:54 19)XTamaPotter napisał(a): Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.Co do BT i Wi-Fi nie mam pewności, ale Wi-Fi powinno mieć mniejsze lagi. Nie testowałem tego jeszcze. Z klientem i serwerem to jest tak, że jedna osoba musi sobie ustawić serwer, a pozostałe, które będą z nią grały, klienta.
@edit Jeśli chcesz grać przez Wi-Fi, to twój telefon musi mieć możliwość zrobienia hotspotu Wi-Fi albo oba telefony trzeba podłączyć do tego samego routera.

ok dzięki czasem przez BT są lagi ale to jak grają cztery osoby naraz ( Goal 3)

Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
21-04-2015, 19:43 28
Post: #77
RE: Problemy z grą przez sieć
@up Nie musisz od razu robić uninstall i install, wystarczy wyczyścić dane aplikacji w ustawieniach. Efekt jest taki sam i brakuje mi tego w Windowsie.

Tak mi się wydaje. Ale pewności nie mam.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
22-04-2015, 11:19 28
Post: #78
RE: Problemy z grą przez sieć
(21-04-2015 19:43 28)XTamaPotter napisał(a): Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.@up Nie musisz od razu robić uninstall i install, wystarczy wyczyścić dane aplikacji w ustawieniach. Efekt jest taki sam i brakuje mi tego w Windowsie.

No może masz racje lepiej będę tak robił

szkoda że nesoid nie chce wczytać SMB lost levels

Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
22-11-2015, 23:08 13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-11-2015 23:08 13 przez Evil. Powód: Drobne poprawki)
Post: #79
RE: Problemy z grą przez sieć
Nigdzie nie mam listy serwerów :(

sprawdzałem nawet z tego i zatrzymałem sie na wyborze serweru
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
22-11-2015, 23:10 53
Post: #80
RE: Problemy z grą przez sieć
Nie linkuj do stron wątpliwej treści tym bardziej, że nie ma takiej potrzeby. Zrób wszystko krok po kroku jak jest w naszym poradniku i lista serwerów na pewno się pojawi.

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Gra przez bluetooth - Jak?? pestis3tears 2 1,876 22-02-2013 19:13 09
Ostatni post: pestis3tears
  Problem z graniem przez sieć na Nestopii hunter 1 1,837 02-12-2012 23:12 40
Ostatni post: Evil
Question Poradnik - jak grać przez sieć w gry z Pegasusa. Evil 0 17,013 01-09-2012 19:54 59
Ostatni post: Evil

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości