Odpowiedz 
Problemy z grą przez sieć
08-07-2009, 20:15 22
Post: #1
Problemy z grą przez sieć
Jakby coś tam komuś nie działało, albo nie załapał którejś części poradnika, to zgłaszać tutaj zamiast na gg :P

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
20-07-2009, 14:34 45
Post: #2
[split] Poradnik - jak grać przez sieć w gry z Pegasusa.
Czemu Jak gram z kolega przez LAN w gry z pegaza to mi sie scina grafa...????
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
20-07-2009, 15:04 21
Post: #3
RE: Poradnik - jak grać przez sieć w gry z Pegasusa.
wina directX'a, karty graficznej, emulatora, albo macie różne ustawienia grafiki. ping tu nie ma nic do rzeczy, on wpływa tylko na liczbę FPS.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
20-07-2009, 20:21 33
Post: #4
RE: Problemy z grą przez sieć
tutaj gadamy o problemach, poradnik jest tylko poradnikiem, do czytania, zresztą myślałem, że był zamknięty ;p

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-10-2009, 11:16 41
Post: #5
RE: Problemy z grą przez sieć
Ja mam taki problemik... Mianowicie, gdy z kumplem tworzymy wspólne połączenie by zagrać razem, to ani ja nie mogę ani on podczas uruchamiania gry wybrać opcje '2 players'. Na wielu grach i emulatorach próbowaliśmy i zawsze albo on może obserwować moje poczynania na ekranie, bądź odwrotnie zależnie od tego kto tworzy połączenie... Mógłbym prosić o jakieś wskazówki?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-10-2009, 12:27 06
Post: #6
RE: Problemy z grą przez sieć
czyli łączycie się normalnie, ale nie możecie włączyć trybu dla dwóch graczy? A tak "na sucho", bez łączenia się możesz włączyć grę na dwóch? Jak nie, to sterowanie zmień, żeby się dało, a jak się da, aby online się nie udaje, to dziwna sprawa :P jakby co, to wieczorem możemy popróbować gry przez sieć, jak będę miał możliwość wbicia na kompa.

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-10-2009, 14:41 53 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-10-2009 14:45 22 przez nunek07.)
Post: #7
RE: Problemy z grą przez sieć
Ejjj właśnie nawet normalnie nie moge włączyć gry na dwóch :/ więc teraz to już totalnie się pogubiłem :|

EDIT:
Dobra już to ogarnąłem:) coś z ustawieniami sterowania było źle.. Dzięki za pomoc:)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
21-10-2009, 20:27 38 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-10-2009 20:27 56 przez Axlaben.)
Post: #8
RE: Problemy z grą przez sieć
Mógłbyś Evil wrzucić ten klient sieci na inny serwer ? Bo z sendspace płatne jest....
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
21-10-2009, 20:41 13
Post: #9
RE: Problemy z grą przez sieć
no jest tez darmowe:
zjeżdżasz na sam dół strony i obok napisu:
Opcja ta umożliwia pobranie maksymalnie jednego pliku z określonym limitem transferu. Dla tego pliku limit wynosi: 80 KB/s.
jest guzik pobierz:P
klikasz i włala!
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
21-10-2009, 20:41 44 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 21-10-2009 20:45 38 przez Evil.)
Post: #10
RE: Problemy z grą przez sieć
Jak wyżej :P


ale jutro wrzucę na nasz serwer. W sumie już dawno temu miałem zamiar to zrobić, ale mi z głowy wyleciało :)

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Gra przez bluetooth - Jak?? pestis3tears 2 1,207 22-02-2013 18:13 09
Ostatni post: pestis3tears
  Problem z graniem przez sieć na Nestopii hunter 1 1,275 02-12-2012 22:12 40
Ostatni post: Evil
Question Poradnik - jak grać przez sieć w gry z Pegasusa. Evil 0 15,246 01-09-2012 18:54 59
Ostatni post: Evil

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości