Odpowiedz 
Problem z obsługa tabel.
09-02-2010, 15:28 47
Post: #1
Problem z obsługa tabel.
Mam problem z wyświetlaniem tabeli na forum.
Czy to jakiś problem techniczny, czy ta funkcja jest wyłączona?

Zarajestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.

[Obrazek: console.jpg]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-02-2010, 15:44 52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-02-2010 15:45 17 przez Evil.)
Post: #2
RE: Problem z obsługa tabel.
wyłączona jest obsługa html ze względów bezpieczeństwa użytkowników :P

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-02-2010, 18:07 27
Post: #3
RE: Problem z obsługa tabel.
Rozumiem że nie będzie nigdy dostępna?
Niektóre bardziej rozbudowane posty lepiej się pisze z obsługą tabel i innych elementów html.

[Obrazek: console.jpg]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-02-2010, 18:18 50
Post: #4
RE: Problem z obsługa tabel.
nie będzie, myślę, że żadne rozsądne forum nie pozwoli na używanie html-a w postach :P

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-02-2010, 18:25 44
Post: #5
RE: Problem z obsługa tabel.
A nie da się tego zrobić tak żeby możliwe było tworzenie tabel za pomocą bbcode?

[img][/img]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-02-2010, 18:35 06
Post: #6
RE: Problem z obsługa tabel.
o tym nie pomyślałem, zaraz spróbuję :P

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-02-2010, 18:38 24
Post: #7
RE: Problem z obsługa tabel.
(09-02-2010 18:25 44)gararz napisał(a): Zarajestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.A nie da się tego zrobić tak żeby możliwe było tworzenie tabel za pomocą bbcode?
Właśnie tak napisałem wiadomość w poście do którego dałem link wyżej.
Na innych forach bbcode działa bez problemu.

[Obrazek: console.jpg]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-02-2010, 18:53 39 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 10-02-2010 11:26 14 przez gararz.)
Post: #8
RE: Problem z obsługa tabel.
Wychodzi na to, że na tym forum póki co nie dodano znaczników tabel do bbcode, dlatego Evil pisał o html-u. Ale pewnie zaraz coś wykombinuje:P

[img][/img]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-02-2010, 19:11 10 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28-03-2010 15:45 00 przez Evil.)
Post: #9
RE: Problem z obsługa tabel.
Nie dziaUa, a w testowym polu działa, hmmm :P

jak już nie będę musiał się uczyć, to się tym zajmę na poważnie, dzięki za sugestię :)

ed. NAPRAWIONE

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  problem z obrazkami Evil 1 529 12-02-2011 00:19 56
Ostatni post: Evil

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości