Odpowiedz 
Problem z nestopią podczas gry online
25-06-2012, 14:44 24 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-06-2012 12:04 26 przez zombieWgoku77.)
Post: #1
Problem z nestopią podczas gry online
A więc tak,z kolegą chcemy pograć na nestopii i nie działa,ponieważ nawet gdy robimy wszystko jak pisze to nie działa,ja hostuje i gdy chce kliknąć connect to się nie da. Napis connect jest na siwo i gdy klikam to nic się nie dzieje. Prosze o pomoc,na rock nesie X też się fajnie gra ale się tnie i troche gorzej gry działają

PS. Na hamachi to jest jego serwer czy grupa czy co to tam jest,może w tym tkwi problem?

Mówię poprawnie po polsku.

Zarajestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.

Mój userbar.

[Obrazek: ?di=3Q8H]

Robię userbary na zamówienie,ktoś chce?
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26-06-2012, 15:42 24
Post: #2
RE: Problem z nestopią gra online
nie bardzo rozumiem Twój problem. Nie ma znaczenia kto jest właścicielem sieci hamachi. Rób wszystko krok po kroku z poradnikiem i będzie działać.

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26-06-2012, 16:57 00
Post: #3
RE: Problem z nestopią gra online
Ale właśnie robie wszystko krok po kroku,i gdy dochodze do momentu gdzie się wchodzi w netplay i klika to ja nie moge tego kliknąć.

Mówię poprawnie po polsku.

Zarajestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.

Mój userbar.

[Obrazek: ?di=3Q8H]

Robię userbary na zamówienie,ktoś chce?
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26-06-2012, 17:16 55
Post: #4
RE: Problem z nestopią gra online
zrób screenshota i pokaż jak to wygląda.

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26-06-2012, 17:54 11
Post: #5
RE: Problem z nestopią gra online
zawsze gdy próbowaliśmy tak to wyglądało Zarajestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.

Mówię poprawnie po polsku.

Zarajestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.

Mój userbar.

[Obrazek: ?di=3Q8H]

Robię userbary na zamówienie,ktoś chce?
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26-06-2012, 18:00 13 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-06-2012 18:04 03 przez Evil.)
Post: #6
RE: Problem z nestopią gra online
nestopię masz z naszej strony? Z DirectX wszystko w porządku?

Wygląda tak jakbyś nie miał pliku wsadowego kailleraclient.dll w folderze z nestopią, albo nie miał jakiegoś pliku windowsowego, albo od directX odpowiedzialnego za obsługę sieci.

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26-06-2012, 18:10 50
Post: #7
RE: Problem z nestopią gra online
Hmm,to nie wiem kailleraclient mam,nestopia z naszej a directX? Nie wiem,może w tym problem

Mówię poprawnie po polsku.

Zarajestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.

Mój userbar.

[Obrazek: ?di=3Q8H]

Robię userbary na zamówienie,ktoś chce?
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26-06-2012, 18:13 18
Post: #8
RE: Problem z nestopią gra online
ja mam taki sam objaw jak usunę plik kailleraclient.dll więc tu bym szukał przyczyny :P spróbuj pobrać ten plik jeszcze raz z linku w poradniku. I wklej jaki masz jego rozmiar.

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26-06-2012, 18:22 52
Post: #9
RE: Problem z nestopią gra online
Ma 120 kb,czy to problem?

Mówię poprawnie po polsku.

Zarajestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.

Mój userbar.

[Obrazek: ?di=3Q8H]

Robię userbary na zamówienie,ktoś chce?
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26-06-2012, 18:37 01
Post: #10
RE: Problem z nestopią gra online
raczej KB :P ale chyba plik ok, bo powinien mieć 120 KB (122 880 bajtów). W takim razie musi brakować jakiegoś innego pliku. Sprawdź czy dxdiag nie wyświetla żadnych błędów.

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z emulatorem NNNesterJ magdakowalska48@gmail.com 4 29 Wczoraj 22:42 30
Ostatni post: magdakowalska48@gmail.com
Wink Super Mario Bros - problem z dźwiękiem DaVi0 5 184 30-07-2017 12:41 57
Ostatni post: jeruka9
  złota piątka problem szogo 0 133 29-03-2017 23:23 49
Ostatni post: szogo

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości