Odpowiedz 
Problem z kolorami.
11-01-2015, 14:23 33
Post: #1
Music Problem z kolorami.
Witam. Podłączyłem Pegasusa do telewizora i wszystko działa ,ale nie ma kolorów. :(
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
11-01-2015, 17:57 04
Post: #2
RE: Problem z kolorami.
A podłączyłeś przez kabel antenowy czy AV? I może dość trywialnie, ale sprawdziłeś, czy w ustawieniach w telewizorze nie masz opcji "Color"("Kolor") ustawionej na 0? Wiele jest opcji, musisz trochę dokładniej opisać z czym mamy do czynienia :)

Istnieje gatunek antylop, potrafiących skakać wyżej niż przeciętny dom. Wynika to z faktu ich mocnych mięśni nóg oraz tego, że przeciętne domy nie potrafią skakać.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
14-01-2015, 17:09 01
Post: #3
RE: Problem z kolorami.
Podłączyłem i AV i antenowym. Zmieniałem tą opcje w telewizorze i nie działa.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
15-01-2015, 01:12 49
Post: #4
RE: Problem z kolorami.
Dobra, to jeszcze raz poprosimy o dokładny opis tego, co robisz. model konsoli, model TV, które ustawienia klikasz po kolei, jakie kombinacje przy jakim podłączeniu próbowałeś itp...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-02-2015, 15:44 51
Post: #5
RE: Problem z kolorami.
1Możliwe że, masz uszkodzone kable lub wejście
2 Czy wchodzisz w telewizorze na AV?
3. Możliwe że masz albo przestarzały telewizor a jeśli masz płaski to meże nie współpracować z konsolą (za stara)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Multiplayer problem karolku 1 120 19-10-2018 10:37 31
Ostatni post: jeruka9
  Problem z gasnącym ekranem w Emulatorach Nestopia i FCE Ultra. patrykf2 10 342 13-10-2018 22:35 44
Ostatni post: patrykf2
  Nestopia problem Lemoneq 5 469 19-07-2018 17:47 16
Ostatni post: magdakowalska48@gmail.com

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości