Odpowiedz 
Problem z NESTOPIĄ
23-05-2013, 17:47 53
Post: #1
Sad Problem z NESTOPIĄ
Mam pewien feler z tym emulatorem bo jak gram w jakąś grę w której da się skakać to postać skacze mi tak trochę a nie tak jak powinna !!

Proszę o pomoc !

When injustice becomes law, resistance becomes duty.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
23-05-2013, 19:09 31
Post: #2
RE: Problem z NESTOPIĄ
Pewnie używasz przycisku "turbo". Sprawdź sobie jak masz ustawione sterowanie.

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
24-05-2013, 13:57 52
Post: #3
RE: Problem z NESTOPIĄ
Hehe ;) Wielkie dzięki Evil bo ja używałem przycisków K i L a nie , i . ;)

When injustice becomes law, resistance becomes duty.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-08-2013, 13:25 54
Post: #4
RE: Problem z NESTOPIĄ
jak zaczynałam używać tego emulatora to miałam ten sam problem,dużo zajęło mi czasu zanim to rozkminiłam ;/
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-09-2013, 14:03 34
Post: #5
RE: Problem z NESTOPIĄ
Jest to problem z nestopią, więc tu to napiszę. A mianowicie mam taki problem, że po wciśnięciu jakiegokolwiek przycisku emulator mi się zawiesza i wyłącza. Nic nie kombinowałem, o co mu może chodzić.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-09-2013, 15:04 06
Post: #6
RE: Problem z NESTOPIĄ
próbowałeś od nowa instalować, przywrócić stare sterowniki sprzętu i przeinstalować directa?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-09-2013, 15:12 06
Post: #7
RE: Problem z NESTOPIĄ
Albo sprawdzić czy w logu nic nie widać :P

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-09-2013, 15:12 21 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-09-2013 15:14 05 przez wanna-amigo.)
Post: #8
RE: Problem z NESTOPIĄ
yup. I nic

loga nie patrzałem. Z tym że snes9x też ma to samo zupełnie.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-09-2013, 15:19 34
Post: #9
RE: Problem z NESTOPIĄ
spróbuj grać z wyłączonymi zabezpieczeniami, jak firewall czy antywirus.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-09-2013, 15:27 23
Post: #10
RE: Problem z NESTOPIĄ
firewalla nie mam, a antyvirus ostrzegał tylko przed snesówą. Przy wyłączaniu nie zapisują mi się ustawienia (osatnio grałem na wyciszonym, teraz podgłaszam, zcina się i przy ponownym włączeniu znów cicho)
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Nestopia problem Lemoneq 5 148 19-07-2018 18:47 16
Ostatni post: magdakowalska48@gmail.com
  Problem z Felix the Cat online Natii 5 222 22-06-2018 20:38 32
Ostatni post: jeruka9
  Nesoid problem kuboiix 2 331 18-01-2018 15:54 22
Ostatni post: smile991

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości