Odpowiedz 
Problem z Funstation 3
14-09-2010, 18:37 32
Post: #1
Problem z Funstation 3
Zakupiłem kilka dni temu konsole funstation 3 ,podłączylem i wszystko śmigało jak nalezy.Na nastepny dzien probuje odpalic i nie dziala(a niczego nie odłączalem) Włączam na moim telewizorze kanał AV no i pisze "no signal".Nie mam pojecia co jest grane bo wszystko mam podlaczone.Z gory dzieki za pomoc.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
14-09-2010, 23:42 34
Post: #2
RE: Problem z Funstation 3
najczęściej w takich przypadkach pada zasilacz, szczególnie w tanich podróbkach.:)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
15-09-2010, 12:46 33
Post: #3
RE: Problem z Funstation 3
Tak jak napisał kolega wyżej, najpewniej jest to wina zasilacza, który to jest fatalnej jakości. Jednak zdarza się również że uszkodzeniu ulegnie wewnętrzny blok zasilania, wtedy naprawa jest trochę bardziej skomplikowana a w skrajnych przypadkach niemożliwa. Niezależnie od tego jakie to jest uszkodzenie to z reguły koszty naprawy przewyższają wartość samego sprzętu.

[Obrazek: console.jpg]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-05-2011, 11:29 04
Post: #4
RE: Problem z Funstation 3
(15-09-2010 12:46 33)AdamStar napisał(a): Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.Tak jak napisał kolega wyżej, najpewniej jest to wina zasilacza, który to jest fatalnej jakości. Jednak zdarza się również że uszkodzeniu ulegnie wewnętrzny blok zasilania, wtedy naprawa jest trochę bardziej skomplikowana a w skrajnych przypadkach niemożliwa. Niezależnie od tego jakie to jest uszkodzenie to z reguły koszty naprawy przewyższają wartość samego sprzętu.

Właśnie miałem taki sam problem, pierwsze Funstation mi się zepsuło po 1 dniu, to je odesłałem i żądałem nowego... Następne mi przysłali i niestety wytrzymało tylko tydzień. Krzywo. Trzeba zakupić coś innego...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
17-06-2011, 22:16 21
Post: #5
RE: Problem z Funstation 3
mi zasilacz padl - ojciec nawalal w galaxian ale mam swoj i dziala, byly sytuacje ze nie bylo nic widac a bylo slychac to rozebralismy konsole i ten metalik od wejscia zoltego kabla stykal sie z metalikiem od czerwonego kabla to je odsunelismy - nie stykaly sie i gralismy dalej
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z emulatorem NNNesterJ magdakowalska48@gmail.com 4 104 21-09-2017 21:42 30
Ostatni post: magdakowalska48@gmail.com
Wink Super Mario Bros - problem z dźwiękiem DaVi0 5 235 30-07-2017 11:41 57
Ostatni post: jeruka9
  złota piątka problem szogo 0 184 29-03-2017 22:23 49
Ostatni post: szogo

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości