Odpowiedz 
Problem stulecia..:D
23-07-2010, 15:06 18
Post: #1
Question Problem stulecia..:D
Mam nestopie ściągnięta z naszej strony. I teraz problem. Odpalam grę (obojętnie jaką) i słychać dźwięk, ale obrazu nie ma. Znaczy się jest, ale to tylko jakieś skaczące kreski, niebieskie tło, czy jeszcze inne ale obrazu z gry nie ma. Ktoś wie o co chodzi?

Proszę o usunięcie tego konta.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
24-07-2010, 21:01 42 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 24-07-2010 21:03 29 przez Evil.)
Post: #2
RE: Problem stulecia..:D
pokombinuj z ustawieniami grafiki :P nikt nie jest jasnowidzem, żeby wiedzieć jaki masz komputer, kartę graficzną, sterowniki, co kombinowałeś przed uruchomieniem, czy nie zrobiłeś nic złego z direct x.

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
25-07-2010, 13:42 25
Post: #3
RE: Problem stulecia..:D
Właśnie, przeinstaluj DirectX i napisz czy coś pomoże :)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Batman - problem z intro Anyari 1 75 07-10-2016 09:11 36
Ostatni post: Anyari
  Problem z uruchomienie pada w nestopii Jarek 38 1 359 09-02-2016 19:59 23
Ostatni post: RobciomixxNFS
Bug Problem z "headered ROM" Virtual Reality 1 411 07-12-2015 19:53 56
Ostatni post: Evil

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości