Odpowiedz 
Problem RockNESX
07-09-2012, 19:58 34
Post: #1
Problem RockNESX
Witam.
Mam straszny problem z graniem przez hamachi wg poradnika. Klik
Podczas gry na RockNESX z kolegą strasznie spadają FPSy. Powinno ich być ok 60, a jest 9, więc nie można grać w nic. Wyłączyłem emulację dźwięku i nadal nie pomaga... Parametry kompa mam świetne, więc nie powinno być problemów, a jednak... Może wiesz co jest tego przyczyną?
Pozdrawiam
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-09-2012, 20:26 33
Post: #2
RE: Problem RockNESX
Spróbujcie użyć nestopii, albo powyłączać wszystkie programy, które korzystają z internetu, może któryś z Was ma zapchane łącze, lub po prostu za wolne.

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-09-2012, 21:31 12
Post: #3
RE: Problem RockNESX
W nestopii był problem z konfiguracją przycisków. Ja mam 6mb/s, on 2. Włączone tylko teamspeak i RockNESX, więc powinno być ok.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-09-2012, 21:37 45
Post: #4
RE: Problem RockNESX
Zostawcie tylko rocknes i sprawdźcie. Ale ja i tak bym wolał rozwiązywać problem z Nestopią na Waszym miejscu :P

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
07-09-2012, 22:58 10
Post: #5
RE: Problem RockNESX
W Nestopiii ustawiliśmy przyciski pod Port 1 i Port 2 takie same jak u drugiego i w efekcie on nie mógł się ruszać wgl, zupełnie jakby odbindowało mu wszystkie klawisze.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
08-09-2012, 00:33 38
Post: #6
RE: Problem RockNESX
Jeśli gracie przez sieć, to nie ma potrzeby ustawiania pada 1 i 2, Ty sobie ustaw swój pierwszy, on swój pierwszy, po uruchomieniu gry (jeśli któremuś nie będzie działać sterowanie) wejść w machine -> input i ten który hostuje w port 2 -> pad 1. Piszę z pamięci, to mogłem coś pomylić, w każdym razie jeśli gracie na jednego i sterowanie jest ok, a w grze sieciowej nie, to problemu trzeba szukać w machine -> input.

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z emulatorem NNNesterJ magdakowalska48@gmail.com 4 85 21-09-2017 22:42 30
Ostatni post: magdakowalska48@gmail.com
Wink Super Mario Bros - problem z dźwiękiem DaVi0 5 223 30-07-2017 12:41 57
Ostatni post: jeruka9
  złota piątka problem szogo 0 171 29-03-2017 23:23 49
Ostatni post: szogo

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości