Odpowiedz 
OpenArena
13-08-2009, 17:00 51
Post: #11
RE: OpenArena
Mysle ze mi bedzie pasowalo:P
tylko musze pograc bom cienki jak dupa:P
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
13-08-2009, 17:01 35
Post: #12
RE: OpenArena
to jest nas dwóch :>

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
13-08-2009, 17:27 25
Post: #13
RE: OpenArena
mogie zrobic serwer
ip to:
89.230.195.8
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
13-08-2009, 17:27 51
Post: #14
RE: OpenArena
git, zara wbijam

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
13-08-2009, 17:27 56
Post: #15
RE: OpenArena
Ja mam kompa wolnego to nas trzech. 80% pobrane zaraz będzie. Mysz należy trenować jeśli za wolno biega rowerek jej wstawić czy coś.
Odpowiedz cytując ten post
13-08-2009, 17:28 42
Post: #16
RE: OpenArena
mam podkładkę pod mysz z rowerkiem, ale nie chce jeździć

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
13-08-2009, 18:41 23
Post: #17
RE: OpenArena
ja co prawda jeszcze nie ściągnąłem, ale jak na silniku Q3 to pewnie fajniuchne. w wypadku nawalanki po sieci oponowałbym za hamaczyńskim bo router nie pozwala mi grać na serverach.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
13-08-2009, 18:48 12
Post: #18
RE: OpenArena
router nie pozwala Ci tworzyć serwerów, grać możesz, przecież ja tak mam

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
13-08-2009, 20:18 52
Post: #19
RE: OpenArena
nie, nie mogę, bo stary ma hasło admina, a ustawienia są jakie są. próbowałem Painkillera, to od razy po wczytaniu mapy mnie wywala. w innych grach albo w ogóle serverów nie widzę, albo wywala mnie z menu gry multiplayer.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
13-08-2009, 20:23 27
Post: #20
RE: OpenArena
no to dupa, ja tam mogę przez hamachi grać, ale chyba B@Q-owi i PM-owi coś nie działa.

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości