Odpowiedz 
Nestopia problem
16-07-2018, 20:54 59
Post: #1
Nestopia problem
Witajcie :)
mam problem z nestopią a mianowicie jak wgrać język polski
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
17-07-2018, 15:57 31 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-07-2018 15:59 55 przez magdakowalska48@gmail.com.)
Post: #2
RE: Nestopia problem
" Aby przełączyć emulator na język polski, wybieramy z menu Options -> Language… i w otwartym okienku wybieramy Polish." takie trudne? Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link. 3 sekundy szukania no ludzie.

masz tu polska nestopie i nie zawracaj ludziom gitary Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link. ja rozumiem ze jestes nowy ale wujek google nie boli i szybciej dostaniesz odpowiedz niz tutaj

Gram, więc jestem
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
17-07-2018, 16:02 52 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-07-2018 16:10 00 przez Lemoneq.)
Post: #3
RE: Nestopia problem
(17-07-2018 15:57 31)magdakowalska48@gmail.com napisał(a): Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link." Aby przełączyć emulator na język polski, wybieramy z menu Options -> Language… i w otwartym okienku wybieramy Polish." takie trudne? Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link. 3 sekundy szukania no ludzie.

masz tu polska nestopie i nie zawracaj ludziom gitary Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link. ja rozumiem ze jestes nowy ale wujek google nie boli i szybciej dostaniesz odpowiedz niz tutaj

dzięki u mnie tam polish nie ma a niczego takiego nie mogłem znaleźć

(17-07-2018 16:02 52)Lemoneq napisał(a): Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.
(17-07-2018 15:57 31)magdakowalska48@gmail.com napisał(a): Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link." Aby przełączyć emulator na język polski, wybieramy z menu Options -> Language… i w otwartym okienku wybieramy Polish." takie trudne? Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link. 3 sekundy szukania no ludzie.

masz tu polska nestopie i nie zawracaj ludziom gitary Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link. ja rozumiem ze jestes nowy ale wujek google nie boli i szybciej dostaniesz odpowiedz niz tutaj

polish tam nie ma a link przenosi mnie tu: Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
17-07-2018, 23:50 01
Post: #4
RE: Nestopia problem
wczesniej mi dzialalo. nie wiem czemu teraz nie dziala :O

Gram, więc jestem
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
18-07-2018, 01:30 05
Post: #5
RE: Nestopia problem
Postawiłaś kropkę po linku i się zepsuł.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
19-07-2018, 18:47 16 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-07-2018 18:47 44 przez magdakowalska48@gmail.com.)
Post: #6
RE: Nestopia problem
Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.

polish tam jest w opcjach (options)

Gram, więc jestem
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z Felix the Cat online Natii 5 390 22-06-2018 20:38 32
Ostatni post: jeruka9
  Nesoid problem kuboiix 2 438 18-01-2018 15:54 22
Ostatni post: smile991
Lightbulb Problem z obrazem smile991 3 478 07-01-2018 14:08 48
Ostatni post: smile991

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości