Odpowiedz 
Nestopia-brak dźwięku
14-10-2010, 20:40 45
Post: #1
Nestopia-brak dźwięku
No uruchomiłem dzisiaj NESTOPIĘ i nie ma w niej dźwięku, próbowałem skasować i ściagnąć od nowa ale to samo, brak dźwięku i muzyki. Grzebanie w ustawieniach nic nie daje, proszę o pomoc :)

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
14-10-2010, 20:46 36
Post: #2
RE: Nestopia-brak dźwięku
Tak nagle się to stało ?
Coś musiałeś zrobić, że to się stało. Jak choćby pod pogłaśnianie w ustawieniach głosu, może nowa karta dźwiękowa, wyłączyłeś głos, siedzisz w słuchawkach i np źle powkładałeś kabelki :P Więcej hunter więcej ! :D
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
14-10-2010, 21:35 17
Post: #3
RE: Nestopia-brak dźwięku
Wyczyść rejestr dotyczący Nestopii, może pomoże.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
14-10-2010, 22:16 53
Post: #4
RE: Nestopia-brak dźwięku
Ok chłopaki, to był chyba błąd mojej karty dźwiękowej, Realitek HD Audio, właśnie często tak mam, że na różnych grach (nie tylko z Pegasusa ale też z PC!) nie ma dźwięku i trzeba zmniejszyć przyśpieszenie dźwiękowe :)

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Zrzut Ekranu - Nestopia Kesh'ur 3 196 19-03-2017 20:29 55
Ostatni post: M'cin
  Nestopia - rozmazanie Glaca 1 429 26-02-2016 21:14 00
Ostatni post: M'cin
  Nestopia 1.40 - Nagrywanie Kicak 6 497 28-01-2014 01:40 22
Ostatni post: smokijas

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości