Odpowiedz 
Nestopia 1.40 - Nagrywanie
26-12-2013, 23:19 24
Post: #1
Nestopia 1.40 - Nagrywanie
Siemka, mam problem w Nestopii 1.40 związany (jak widać w nazwie tematu) z nagrywaniem. Wiem jak się ogólnie włącza nagranie itp., lecz kiedy chcę obejrzeć je mam dosyć dziwny błąd polegający na tym że komputer sam gra (przykład: TMNT3 - Na początek wybrałem Rapha, doszedłem do 6-tego poziomu, poległem ze Shredderem, po czym oglądam nagranie gdzie pokazuje mi się ekran na którym komputer bierze grę na dwóch graczy [?], bodajże Mike'a i Leo, jeden z nich idzie w lewo, drugi normalnie w prawo, tyle że ciągle skacze, i co chwila włącza i wyłącza się pauza). Uznałem że to dosyć dziwne, jeśli umielibyście rozwiązać ten problem, pomóźcie.
Z góry dziękuję za pomoc, jeśli udałoby się rozwiązać ten problem, chciałbym spróbować z nagrywaniem gier z NESa na YouTube. :P

[Obrazek: papieros]
co za dużo i zbyt dużych obrazków, to zdecydowanie niezdrowo
"Nie ważne kim jesteś ale jaki jesteś."
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26-12-2013, 23:25 05
Post: #2
RE: Nestopia 1.40 - Nagrywanie
Nagrywaj zewnętrznym programem np. bandicam - to rozwiąże wszystkie problemy :) sam nagrywam i nie używam wewnętrznych rzeczy w nestopii bo tylko komplikują sprawę ;)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
27-12-2013, 00:16 15
Post: #3
RE: Nestopia 1.40 - Nagrywanie
Spróbuję nagrać jakimś zewnętrznym jednak zdaje mi się że trzeba się tam bawić z tymi ustawieniami (jakość itp.) :P

[Obrazek: papieros]
co za dużo i zbyt dużych obrazków, to zdecydowanie niezdrowo
"Nie ważne kim jesteś ale jaki jesteś."
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
27-12-2013, 09:29 55
Post: #4
RE: Nestopia 1.40 - Nagrywanie
Też miałem problemy z nagrywaniem na Nestopii. Teraz nagrywam na VirtuaNes i tu nie mam problemów (najwyżej z kodekami), więc polecam nagrywać na VirtuaNes.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
27-12-2013, 13:10 03
Post: #5
RE: Nestopia 1.40 - Nagrywanie
Nestopia nie nagrywa poprawnie wszystkich gier, koniec.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-01-2014, 00:56 38
Post: #6
RE: Nestopia 1.40 - Nagrywanie
Sam używam VirtuaNES od początku grania na komputerze w gry z Pegasusa, i bardzo sobie chwalę VirtuaNES. Z nagrywaniem filmów na nim tez nie ma problemów.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
28-01-2014, 01:40 22
Post: #7
RE: Nestopia 1.40 - Nagrywanie
Nagrywaj zewnętrznym programem. Polecam Dxtory.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Zrzut Ekranu - Nestopia Kesh'ur 3 166 19-03-2017 20:29 55
Ostatni post: M'cin
  Nestopia - rozmazanie Glaca 1 400 26-02-2016 21:14 00
Ostatni post: M'cin
  Nestopia stanlej203 6 403 03-10-2013 19:28 26
Ostatni post: stanlej203

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości