Odpowiedz 
Nestopia
30-09-2013, 19:01 53
Post: #1
Nestopia
Jak nagrywać filmik z gry w Nestopii? Próbowałem przez fraps, ale nie działa.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
30-09-2013, 19:40 40
Post: #2
RE: Nestopia
A próbowałeś zmienic hot keya we frapsie? U mnie dziala.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
30-09-2013, 20:04 59
Post: #3
RE: Nestopia
(30-09-2013 19:40 40)magdakowalska48@gmail.com napisał(a): Zarajestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.A próbowałeś zmienic hot keya we frapsie? U mnie dziala.
A próbowałaś/-eś zrozumieć pytanie? Przecież nie pyta jak nagrywać frapsem, tylko w nestopii.

Kiedy masz uruchomioną grę wybierasz file -> movie player -> file, tam wpisujesz nazwę filmiku, potem file -> movie player -> record i się nagrywa. Na końcu file -> movie player -> stop żeby zakończyć nagrywanie. Jest tam też opcja konwertowania do .avi (file -> movie player -> export to AVI).

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-10-2013, 19:29 03 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-10-2013 19:29 03 przez stanlej203.)
Post: #4
RE: Nestopia
Nie wiem o co chodzi. Niby nagrywa, ale jak odtwarzam to samo pauzuje, postać porusza się inaczej i się zacina. Problem jest też w tym, że nie konwertuje do avi, wyskakuje błąd. Dziwne. Co ciekawe teraz chciało nagrywać frapsem, tylko gra lagowała i nagrało też się z lagami 0_0.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-10-2013, 19:30 37
Post: #5
RE: Nestopia
Po prostu nestiopia nie nagrywa/odtwarza poprawnie we wszystkich grach, pogódź sie z tym albo poszukaj w internecie nowej nestopii 1.45 undead edition, tam coś z tym poprawiali...
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
01-10-2013, 23:12 07
Post: #6
RE: Nestopia
Albo użyj jnesa, którego używamy w naszych mistrzostwach, do nagrywania gier, z którymi nestopia sobie nie radzi. Szczerze mówiąc nie widziałem różnicy między Nestopią 1.40 i tą 1.45 :P co nie działało poprawnie, to i nie działa.

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-10-2013, 19:28 26
Post: #7
RE: Nestopia
Coś zrobiłem i daje radę nagrywać frapsem. Więc, problem rozwiązany :)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Zrzut Ekranu - Nestopia Kesh'ur 3 166 19-03-2017 20:29 55
Ostatni post: M'cin
  Nestopia - rozmazanie Glaca 1 400 26-02-2016 21:14 00
Ostatni post: M'cin
  Nestopia 1.40 - Nagrywanie Kicak 6 481 28-01-2014 01:40 22
Ostatni post: smokijas

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości