Odpowiedz 
Mario (Super Mario Bros.)
20-12-2009, 15:37 06
Post: #1
Mario (Super Mario Bros.)
jak otworzyc ta aplikacje za pomoca jakiego programu bo nie wiem
wyskakuje mi notatnik i jakies symbole
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
20-12-2009, 15:44 25
Post: #2
RE: Mario (Super Mario Bros.)
Musisz mieć emulator (najlepsza wg mnie Nestopia) do pobrania na naszej stronie :
Zarajestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.
Jeśli masz jakieś wątpliwości pisz na gg 3836289


A na marginesie gra Legendarna najwięcej w nią grywałem nigdy nie przeszedłem (nawet na komputerze :D ). Każdy kto miał styczność z pegazusem miał na 100% styczność z Marianem :)
Mario Rulez !
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
20-12-2009, 18:25 43
Post: #3
RE: Mario (Super Mario Bros.)
wszystko jest w FAQ, Dudek cie podpuszcza, bo to gadugadowa ameba ;)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-01-2010, 17:04 42
Post: #4
RE: Mario (Super Mario Bros.)
Cześć mam pytanie chce ściągnąć Super Mario Bros i nie chce mi sie sciągnąć co zrobić pomóżcie :(:(
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-01-2010, 17:17 00
Post: #5
RE: Mario (Super Mario Bros.)
A jakiego używasz programu do ściągania. Według mnie najlepszy jest WinRar

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-01-2010, 17:19 45
Post: #6
RE: Mario (Super Mario Bros.)
WinRAR do ściągania? Co za bzdury piszesz :P do ściągnięcia wystarczy przeglądarka internetowa :D a co do pytania, to z naszej strony gra pobiera się bez problemów, spróbuj jeszcze raz.

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-01-2010, 19:14 05
Post: #7
RE: Mario (Super Mario Bros.)
Ja zawsze jak coś ściągam to mi się on uruchamia.

Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
24-01-2010, 14:45 54
Post: #8
RE: Mario (Super Mario Bros.)
(05-01-2010 19:14 05)hunter napisał(a): Zarajestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.Ja zawsze jak coś ściągam to mi się on uruchamia.

mam mały problem , z mario nie mozna przejsc pewnego poziomu co chwile sie to samo powtarza :(
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
24-01-2010, 14:47 46
Post: #9
RE: Mario (Super Mario Bros.)
to jest taki poziom, musisz wybierać odpowiednie rury/przejścia, żeby dotrzeć do końca :P

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
25-03-2010, 12:00 35
Post: #10
RE: Mario (Super Mario Bros.)
Witam chcialam zapytac jak w grze mario bros zmieniac opcje czy to jest mozliwe w ogole zeby innym klawisza na klawiaturze przypisac poszczegolne opcje np skakanie czy strzelanie.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Mario nie skacze dareczekman 2 401 09-10-2015 20:42 44
Ostatni post: dareczekman
  Kody do Super Mario Bros. na emulatorze RockNES X zenon66 0 424 07-07-2015 17:24 09
Ostatni post: zenon66
  Super Robin Hood smile991 4 688 01-04-2015 13:54 14
Ostatni post: miki1406

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości