Odpowiedz 
Lion King
22-10-2009, 18:25 50
Post: #1
Lion King
w dniu wczorajszym spędziłam dużo czasu na przeszukiwaniu stron zaproponowanych przez googla na zapytanie: Lion King NES. Na stronach albo chcieli zebym sie zalogowała albo kazali płacić. A jak sie już udało to cos było nie tak i obraz latał w górę w dół... W końcu znalazłam ale w formacie .smc który wymagał nabycia innego emulatora (czy jak to sie tam zwie).

Pytanie mam zatem następujące: gdzie mogę znaleźć grę Lion King w formacie .nes ?
Z góry dziękuję :)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
22-10-2009, 18:27 06
Post: #2
RE: Lion King
Zarajestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.
Zarajestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.
u nas na stronie jest:P
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
22-10-2009, 18:27 15 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-10-2009 18:30 00 przez Evil.)
Post: #3
RE: Lion King
u nas na stronie :D

Zarajestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
22-10-2009, 18:47 06
Post: #4
RE: Lion King
na tej stronie byłam i niestety to właśnie stąd obraz gry trzęsie się niemiłosiernie :)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
22-10-2009, 18:49 47
Post: #5
RE: Lion King
spróbuj na emulatorze Nestopia z naszej strony pobranym, wszystkie gry przed wrzuceniem są na nim sprawdzane i działają. Po prostu niektóre emulatory sobie nie radzą ze wszystkimi grami (zgaduję, że masz RockNES X?), nestopia sobie z większością radzi :P

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
22-10-2009, 18:49 59
Post: #6
RE: Lion King
A jaki masz emulator? Na nestopii 1.40 chodzi bez problemu :)

Смотришь в книгу, видищь фигу :)
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
22-10-2009, 18:57 02
Post: #7
RE: Lion King
jak nie chodzi to pobaw się z opcją machine -> region i zacznie chodzić :)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
22-10-2009, 19:03 14
Post: #8
RE: Lion King
nasterJ. Tak przynajmniej jest przy ikonce napisane. A opcji machine nie spotkałam tam
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
22-10-2009, 19:04 31
Post: #9
RE: Lion King
nestopię pobierz :P

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
22-10-2009, 19:04 35
Post: #10
RE: Lion King
to ściągnij nestopie i będzie git.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości