Odpowiedz 
Konsola NES a eurozłącze
28-06-2013, 17:00 32
Post: #1
Konsola NES a eurozłącze
Witam, czy działa komuś konsola NES podłączona chinchami i przejściówką pod eurozłącze? dzięki za odpowiedź.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
28-06-2013, 18:36 34
Post: #2
RE: Konsola NES a eurozłącze
Tak, mi działa.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
28-06-2013, 20:46 34
Post: #3
RE: Konsola NES a eurozłącze
A jaką masz wersję Nesa europejską czy amerykańską?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
29-06-2013, 18:17 12
Post: #4
RE: Konsola NES a eurozłącze
Pardon, ja mam Polystation, nie wiem jak jest z oryginalną konsolą NES. Wybacz :P
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
29-06-2013, 19:06 09
Post: #5
RE: Konsola NES a eurozłącze
Tak samo, to jest tylko przejściówka, która w żaden sposób nie zmienia sygnału. Telewizorowi, ani konsoli nie robi różnicy czy będzie połączenie przez klasyczne wejścia audio-video czy przez euro. Obojętne czy będzie to NES, Pegasus, PolyStation, PlayStation, XBOX, czy nawet tuner podłączany do telewizora (chociaż do tych akurat czasem są dodawane przewody, które działają tylko "w jedną stronę").

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Konsola Pegasus - duże opóźnienie danielx1996 3 541 11-10-2015 22:07 25
Ostatni post: danielx1996
  Konsola Pegasus z wgranymi grami (kardridże?) Mateusz90007@wp.pl 4 702 30-06-2015 18:07 55
Ostatni post: M'cin
  Niedziałająca konsola PlumeQ 16 650 16-12-2013 23:38 03
Ostatni post: PlumeQ

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości