Odpowiedz 
Jak ogarnąć turbo na emulatorze?
03-08-2015, 13:53 59
Post: #1
Jak ogarnąć turbo na emulatorze?
Czy da się zrobić turbo na emulatorze, tak jak to było w joysticku ? Np. na NesterJ
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-08-2015, 14:35 38
Post: #2
RE: Jak ogarnąć turbo na emulatorze?
Oczywiście, trzeba wejść w ustawienia (w zależności jaki emulator używasz) np. SETTING->INPUT SETTING->KEY MAPPING i przypisać odpowiednie Pegasus-owe przyciski do swojego Pad-a. Ale zależy też jaki joystick masz na myśli i czy jest skonfigurowany w systemie (choć teraz mało który wymaga ręcznego ustawiania, większość śmiga od razu po podłączeniu do kompa).
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
03-08-2015, 17:10 30
Post: #3
RE: Jak ogarnąć turbo na emulatorze?
Tak, ściągnąć emulator, który ma taką funkcję, np. Nestopia czy FCEUX. Albo napisać skrypt w autohotkeyu. Powodzenia :>
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Kody do Super Mario Bros. na emulatorze RockNES X zenon66 0 527 07-07-2015 18:24 09
Ostatni post: zenon66
  Problem z ekranem w emulatorze FCE Ultra. Pawitross 2 460 22-07-2014 21:26 37
Ostatni post: peter5n
  Track i Field turbo Kieles 6 591 08-09-2012 21:58 24
Ostatni post: Kieles

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości