Odpowiedz 
Filmy na YouTube się nie odtwarzają
20-06-2015, 19:27 02
Post: #1
Filmy na YouTube się nie odtwarzają
Od kilku dni żaden filmik z YT mi się nie odtwarza. Kręci się kółko ładowania i kręci... po dłuższym czasie pojawia się komunikat "Wystąpił błąd. Spróbuj ponownie później". I tak cały czas.

Ma przeglądarka to Mozilla Firefox, wtyczka Flash zaktualizowana, wideo z innych stron działa.

Liczę na pomoc.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
21-06-2015, 10:18 40
Post: #2
RE: Filmy na YouTube się nie odtwarzają
Zobacz, czy twoje oprogramowanie antywirusowe czy jakikolwiek inny pakiet zabezpieczający nie blokuje nowego flasha/przeglądarki.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
21-06-2015, 13:42 11
Post: #3
RE: Filmy na YouTube się nie odtwarzają
Pod WiFi jest także laptop i na nim też to nie działa, a jest tam inny antywirus i nawet inny system operacyjny.

Dziś rano działało, teraz już nie.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
21-06-2015, 22:58 03
Post: #4
RE: Filmy na YouTube się nie odtwarzają
Właśnie. Inny, inny. Sprawdź.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
22-06-2015, 15:59 20
Post: #5
RE: Filmy na YouTube się nie odtwarzają
Używasz odtwarzacza Flash czy HTML5?
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
22-06-2015, 16:09 01
Post: #6
RE: Filmy na YouTube się nie odtwarzają
(22-06-2015 15:59 20)Vidarr napisał(a): Zarajestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.Używasz odtwarzacza Flash czy HTML5?

A jak to sprawdzić? :D
Pytam, bom w tym zielony jak Franklin.

Aha, i teraz już działa, więc jak się nie zepsuje w ciągu najbliższych dwóch dni to dam znać i temat się zamknie.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
23-06-2015, 09:49 05
Post: #7
RE: Filmy na YouTube się nie odtwarzają
Zarajestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
24-06-2015, 20:31 22
Post: #8
RE: Filmy na YouTube się nie odtwarzają
"Obecnie używasz domyślnego odtwarzacza" - czyli tak.

Samo zaczęło działać i da się bezproblemowo oglądać już od wczoraj jakoś. Jedynym problemem jest to, że jak załączam filmik to musi minąć z 20 sekund zanim przełączy się na HD. Trochę dziwne.

Ale mimo wszystko działa - więc temat raczej do zamknięcia.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
25-06-2015, 11:35 53
Post: #9
RE: Filmy na YouTube się nie odtwarzają
Kwestia automatycznego przełączenia się na HD jest uzależniona od Twojej prędkości łącza.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26-06-2015, 16:46 58
Post: #10
RE: Filmy na YouTube się nie odtwarzają
Odnośnie tego przełączania się na HD - polecam rozszerzenie do Firefoksa o nazwie YouTube HD Plus. Pozwoli Ci to rozkazać odtwarzaczowi natychmiastowe przełączenie się na HD.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  YouTube tylko w 144p Lantus 2 301 06-12-2015 14:44 06
Ostatni post: Lantus
Lightbulb konto youtube hacker19961 4 743 22-12-2012 21:04 01
Ostatni post: Stacker12
  filmy w iPodzie dudek 3 391 08-07-2010 13:29 02
Ostatni post: dudek

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości