Odpowiedz 
Felix - nie działa
23-08-2012, 12:13 39
Post: #1
Felix - nie działa
Witajcie,
już kolejny raz próbuję odpalic grę Felix - the cat (również polską wersję) i nie działa - mam sam czarny ekran a muzyczka leci... Czy to jakiś błąd w grze ?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
23-08-2012, 12:17 45 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-08-2012 12:22 36 przez zxcv.)
Post: #2
RE: Felix - nie działa
A na jakim grasz emulatorze? U mnie na Nestopii działa jak trzeba. Sprawdziłem na RockNesX i rzeczywiście jest czarny ekran, a muzyka leci. Spróbuj zagrać na Nestopii.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
23-08-2012, 12:53 40 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-08-2012 12:53 40 przez orlando.)
Post: #3
RE: Felix - nie działa
Własnie mam RockNes :/
Spróbuję
--------------------------------
Spróbowalam, wielkie dzięki !! , działa ale - nie mogę grać na padzie :/ Gdzie to tam zmienić, aby "widział" mój pad i nie musiałabym grac na klawiaturze (bo to nie to samo, wiadomo)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
23-08-2012, 12:58 30
Post: #4
RE: Felix - nie działa
w options -> input, tam jest takie małe okienko gdzie można wybrać kontroler a później mu normalnie przypisujesz przyciski tak, jak jest podane w FAQ na stronie. :P

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
24-08-2012, 00:16 33
Post: #5
RE: Felix - nie działa
(23-08-2012 12:58 30)Evil napisał(a): Zarajestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.w options -> input, tam jest takie małe okienko gdzie można wybrać kontroler a później mu normalnie przypisujesz przyciski tak, jak jest podane w FAQ na stronie. :P

Dziękuję, już działa! :)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  SMB THE lost levels nie działa ludzikomen4 3 289 10-02-2015 20:53 12
Ostatni post: M'cin
  BS 500 nie działa Jaro 4 1,163 31-03-2014 19:11 33
Ostatni post: gararz
  Guerilla War nie działa w Emulatorze! fangierpegasus 13 915 21-06-2012 10:24 07
Ostatni post: M'cin

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości