Odpowiedz 
FCE Ultra
30-04-2012, 09:52 27
Post: #1
FCE Ultra
Witam, mam mały kłopot z tym emulatorem. Miałem go jeszcze na starym kompie na Windows XP, i grafika gier na nim była bardzo ładna, dokładnie taka jak na normalnym pegasusie, a teraz na nowym kompie na Windows 7 jest taka pikselowa. Da się to jakoś ustawić?
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
30-04-2012, 10:55 44 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-04-2012 10:58 29 przez Hshan.)
Post: #2
RE: FCE Ultra
Ściągnij lepiej nestopię tam możesz wejść w Options > Video i dostosować obraz do własnych potrzeb, w dodatku ustawienia zawsze można tam zresetować więc możesz się tym bawić do woli.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
30-04-2012, 16:34 25
Post: #3
RE: FCE Ultra
Pomogła mi opcja "Bilinearna interpolacja" w tej Nestopii. A da się jakoś spowolnić dźwięk? bardzo szybko idzie.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
30-04-2012, 17:48 34
Post: #4
RE: FCE Ultra
Ok, już mam, trzeba było dać na Pal. Dzięki za polecenie tej Nestopii :D
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z ekranem w emulatorze FCE Ultra. Pawitross 2 460 22-07-2014 21:26 37
Ostatni post: peter5n
  Jak nagrywać filmiki na FCE Ultra? Mintusek 6 519 20-10-2012 16:46 01
Ostatni post: Mintusek
  FCE Ultra Netplay "mat_11" 1 607 26-02-2011 13:31 16
Ostatni post: dudek

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości