Odpowiedz 
Circus Charlie
05-11-2012, 16:41 44 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-11-2012 18:56 42 przez m-o-07.)
Post: #1
Circus Charlie
a ja mam pytanie, czy zna ktoś emulator na którym gra działa idealnie?
<m-o> Osobny wątek w tym dziale będzie bardziej odpowiedni dla tego pytania :P
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
05-11-2012, 17:59 08 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-11-2012 18:00 30 przez dudek.)
Post: #2
RE: Circus Charlie
Nestopia

Zarajestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-11-2012, 21:29 23
Post: #3
RE: Circus Charlie
Nie do końca. Chodzi mi o to, że podczas gry nie które elementy przeskakują tak jakby gra coś fiksowała, trochę to wkurzające. Sprawdzałem już chyba wszystkie emulatory jakie znalazłem (nie tylko na tej stronie).
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-11-2012, 21:37 39
Post: #4
RE: Circus Charlie
Próbowałeś z ROMem z naszej strony? Możliwe, że nie masz zainstalowanych najnowszych sterowników do karty graficznej lub DirectX.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
09-11-2012, 22:16 16
Post: #5
RE: Circus Charlie
Po prostu ściągnij sobie jakiś rom 100 in 1 albo podobny. Ja taki mam i na NNNesterj śmiga mi elegancko.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
10-11-2012, 15:50 33
Post: #6
RE: Circus Charlie
No faktycznie, dokładnie 68 in 1 na nestopii. Wielkie dzięki.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości