Odpowiedz 
BS 500 nie działa
31-03-2014, 17:52 12
Post: #1
BS 500 nie działa
Dzisiaj postanowiłem zrobić coś szalonego - odpalić konsolę, która dosłownie przeleżała jakieś 2 chyba lata w szafie. Tylko że coś nie bangla. Informacje wstępne - jest to konsola BS 500, znana jeszcze z wątku "Nasza konsola". Tak, ta sama, o której kiedyś wspominałem, że ma wyrwane wejście na antenę przez siostrzeńca. Ale że jestem ludziem o bardzo małym rozumku, nie pomyślałem, że można spróbować ją podłączyć pod kable chinch. No i dzisiaj spróbowałem. No i nie bangla. Nie pokazuje się nic, poza zielonym napisem "Brak sygnału". Czy to wina tego, że nie ma gniazda antenowego? Czy ma na to wpływ podłączenie kabla 3xChinch zamiast 2xChinch? A może po prostu konsola odeszła na zasłużoną emeryturę? Dodam, że telewizor do którego podłączyłem Terminatorka to Samsumg CW-21Z453N. Człowiek pomusz.

Istnieje gatunek antylop, potrafiących skakać wyżej niż przeciętny dom. Wynika to z faktu ich mocnych mięśni nóg oraz tego, że przeciętne domy nie potrafią skakać.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
31-03-2014, 17:55 36
Post: #2
RE: BS 500 nie działa
Zobacz co napisałem tutaj: Zarajestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.

[img][/img]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
31-03-2014, 17:58 54
Post: #3
RE: BS 500 nie działa
garażu przez erzet, szukałem dzisiaj albo kabla 2xChinch albo wspomnianego przez Ciebie Euro-2xchinch, ale znalazłem tylko 3xChinch-3xChinch, więc musiałem się tym zadowolić :P niby napisałeś, że w każdej, a ja poszedłem do lidera rynku RTV i AGD w Polsce, a tam :duuupa:

Istnieje gatunek antylop, potrafiących skakać wyżej niż przeciętny dom. Wynika to z faktu ich mocnych mięśni nóg oraz tego, że przeciętne domy nie potrafią skakać.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
31-03-2014, 18:11 47
Post: #4
RE: BS 500 nie działa
Lokalny sklepik elektroniczny, a nawet zwykły supermarket :P
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
31-03-2014, 19:11 33
Post: #5
RE: BS 500 nie działa
Żebyśmy się dobrze zrozumieli ja mam mniej więcej Zarajestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.. Pojedynczym kablem chinch-chinch łączysz gniazda video, a Zarajestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link. łączysz gniazdo audio w konsoli z dwoma gniazdami audio w przejściówce. Powinno działać.

[img][/img]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  SMB THE lost levels nie działa ludzikomen4 3 289 10-02-2015 20:53 12
Ostatni post: M'cin
  Felix - nie działa orlando 4 420 24-08-2012 00:16 33
Ostatni post: orlando
  Guerilla War nie działa w Emulatorze! fangierpegasus 13 913 21-06-2012 10:24 07
Ostatni post: M'cin

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości