Odpowiedz 
Asterix!!!!
24-01-2010, 15:49 47
Post: #1
Asterix!!!!
Rom Asterix jest uszkodzony :kutfaaa: nie wytrzymam pomóżcie
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
24-01-2010, 15:53 07
Post: #2
RE: Asterix!!!!
nie jest uszkodzony, musisz zmienić opcję Machine -> region w nestopii na PAL :)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
24-01-2010, 16:12 54
Post: #3
RE: Asterix!!!!
wszystkie ROM-y przed wrzuceniem są sprawdzane na Nestopii i działają, jeśli nie, a działają na innym emulatorze, to jest dodana informacja na jakim emulatorze trzeba uruchamiać.

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
24-01-2010, 21:52 39
Post: #4
RE: Asterix!!!!
używam virtuanes
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
24-01-2010, 21:55 26
Post: #5
RE: Asterix!!!!
to go zmień, bo najwyraźniej nie obsługuje tego ROM-u, ale jest on sprawny. :P

Jeśli jesteś użytkownikiem i masz jakiś problem lub pytanie, to najpierw zadaj je NA FORUM, a nie przez pw/gg. Oczywiście możesz zignorować powyższe zdanie, ale nie zdziw się, że ja zignoruję Twoją wiadomość. :>

Cicha woda tak mocno rwała, że wpadł pierwszy z brzegu.
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Asterix inger1 2 244 30-05-2013 16:40 24
Ostatni post: inger1

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości