Odpowiedz 
168 in 1
25-04-2010, 11:51 37
Post: #1
Question 168 in 1
W jakim emu działa 168 in 1 ???
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
25-04-2010, 14:09 47
Post: #2
RE: 168 in 1
Nestopia
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
25-04-2010, 18:30 48 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 25-04-2010 18:31 04 przez Bomber_Woman.)
Post: #3
RE: 168 in 1
a czemu mi w nestopii nie działa? jest czarny ekran, w innych emulatorach też nie działa :<
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
25-04-2010, 18:47 24
Post: #4
RE: 168 in 1
Ale czy masz nestopię 1.40 ściąganą z Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link. ?

Istnieje gatunek antylop, potrafiących skakać wyżej niż przeciętny dom. Wynika to z faktu ich mocnych mięśni nóg oraz tego, że przeciętne domy nie potrafią skakać.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
25-04-2010, 19:20 37
Post: #5
RE: 168 in 1
W Fce Ultra 0,98 działa bez problemów:)

[img][/img]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26-04-2010, 14:23 23
Post: #6
RE: 168 in 1
(25-04-2010 18:47 24)Jaro333 napisał(a): Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.Ale czy masz nestopię 1.40 ściąganą z Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link. ?

teraz działa bez problemu, dzięki :)
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26-04-2010, 17:00 00
Post: #7
RE: 168 in 1
Jeszcze jedne pytanie do roma .. Wam też nie działają Contry ??
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26-04-2010, 18:46 20
Post: #8
RE: 168 in 1
Tak, musisz sciągnąć oddzielny rom z contrą, albo, jesli chcesz grać na 99 żyć, to ściągnij inny emulator.

Istnieje gatunek antylop, potrafiących skakać wyżej niż przeciętny dom. Wynika to z faktu ich mocnych mięśni nóg oraz tego, że przeciętne domy nie potrafią skakać.
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
26-04-2010, 19:26 42
Post: #9
RE: 168 in 1
(25-04-2010 19:20 37)gararz napisał(a): Zarejestruj się, klikając tutaj, by zobaczyć link.W Fce Ultra 0,98 działa bez problemów:)

Contra też, tyle że nie da się ustawiać żyć.

[img][/img]
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości